وبلاگ محمدرضا قنبری دازمیری

این وبلاگ برای اطلاع رسانی به دانشجویان ارجمندی که با اینجانب انتخاب واحد نموده اند،بروز می شود

وبلاگ محمدرضا قنبری دازمیری

این وبلاگ برای اطلاع رسانی به دانشجویان ارجمندی که با اینجانب انتخاب واحد نموده اند،بروز می شود

۱۸ مطلب در مهر ۱۳۹۳ ثبت شده است

چهارشنبه, ۳۰ مهر ۱۳۹۳، ۰۱:۰۲ ب.ظ

مطالب تدریس شده در 28و29و30مهر

دراین جلسات ابتدا مطالب جلسه قبل مرور شد و در ادامه کلاس موارد زیر بررسی شد: مثال هایی اززوج نیروهای کنش و واکنش ، وزن ظاهری و وزن حقیقی ، حرکت آسانسور ، رسم دیاگرام آزاد و مثال هایی از کاربرد قوانین نیوتن.

پاینده باشید

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ مهر ۹۳ ، ۱۳:۰۲
سه شنبه, ۲۹ مهر ۱۳۹۳، ۱۲:۰۶ ب.ظ

حل تمرین فصل پنجم

 شنبه 93/8/3 ساعت 16-14 و 18-16 در کلاس 801

 یکشنبه 93/8/4 ساعت 12-10 در کلاس 705

هر سه سکشن تکراری است و شرکت در یکی از این کلاس ها کافی است

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ مهر ۹۳ ، ۱۲:۰۶
شنبه, ۲۶ مهر ۱۳۹۳، ۰۷:۵۸ ب.ظ

مطالب تدریس شده در 22و23 مهر

در این جلسات فصل پنجم کتاب با مروری بر تاریخچه علم مکانیک و نظرات ارسطو در این مورد آغاز شد.سپس با پیوند مطالب به قرن شانزدهم میلادی و ظهور نیوتن مطالب زیر تشریح شد:  قوانین نیوتن ، دستگاه های لخت و نالخت ، تعریف لختی ، تعریف جرم بر اساس لختی ، نتایج قانون سوم نیوتن

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ مهر ۹۳ ، ۱۹:۵۸
پنجشنبه, ۲۴ مهر ۱۳۹۳، ۰۶:۰۴ ب.ظ

کنترل حرکت آونگ ها با موسیقی

موسیقی بر حرکت آونگ ها تاثیر گذاشته و آن ها را کنترل می کند.در نتیجه پدیده جالب توجهی رخ می دهد. دلیل فیزیکی این مورد تشدید یا رزونانس می باشد.  (بارگزاری شده از سایت چیستا http://www.chistaa.com/)

دریافت
حجم: 7.21 مگابایت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ مهر ۹۳ ، ۱۸:۰۴
پنجشنبه, ۲۴ مهر ۱۳۹۳، ۰۵:۴۸ ب.ظ

بزگترین نوابغ تاریخ معاصردر یک قاب

موسسه بین‌المللی فیزیک و شیمی سالوی (Solvay) در سال 1912 تاسیس شد. این موسسه در نیمه اول قرن بیستم بسیار مشهور بود و کنفرانس‌های بین‌المللی آن که هر چند سال یک‌بار برگزار می‌شد، شاهد دستاوردهای بسیار بزرگی بود.پنجمین کنفرانس سالوی که در اکتبر 1927 ) مهر 1306 )باموضوع الکترون‌ها و پروتون‌ها در بروکسل بلژیک برگزار شد، میزبان بزرگ‌ترین فیزیک‌دانان آن روزگار بود و عکس دسته‌جمعی این گروه، مشهورترین عکس دنیای فیزیک لقب گرفته است(تصویر با استفاده از نرم افزار رنگ آمیزی شده است).
موضوع این کنفرانس، بحث و بررسی در مورد نظریه کوانتومی بود که به‌تازگی ارایه شده بود و اصل عدم‌قطعیت هایزنبرگ به موضوع بحث داغ بین آلبرت اینشتین و نیلز بوهر تبدیل شده بود. 
از 29 نفر فیزیک‌دان حاضر در کنفرانس، 17 نفر برنده جایزه نوبل شده بودند (یا در سال‌های بعد از کنفرانس برنده این جایزه شدند). 

ردیف سوم (ایستاده): لئون بریلوئین - رالف فاولر - ورنر هایزنبرگ (نوبل فیزیک 1932) - ولفگانگ پائولی (نوبل فیزیک 1945) - ژولز امیل ورشافلت - اروین شرودینگر (نوبل فیزیک 1933)- تئوفیل دی‌داندر-ادوارد هرزن - پل اهرنفست- امیل هنریوت- آگوست پیکارد

ردیف دوم: نیلز بوهر (نوبل فیزیک 1922) - مکس بورن (نوبل فیزیک 1954) - لوییس دی‌بروگلی (نوبل فیزیک 1929) - آرتور کامپتون (نوبل فیزیک 1927) - پل دیراک (نوبل فیزیک 1933) - هنریک کرامرز - ویلیام براگ (نوبل فیزیک 1915) - مارتین نادسن - پیتر دبیه (نوبل شیمی 1936)

ردیف اول: اوون ریچاردسون (نوبل فیزیک 1928) - چارلز ویلسون (نوبل فیزیک 1927) - چارلز گویه - پل لانگه‌وین - آلبرت اینشتین (نوبل فیزیک 1921) - هنریک لورنتز (نوبل فیزیک 1902) - ماری کوری (نوبل فیزیک 1903 و نوبل شیمی 1911) - مکس پلانک (نوبل فیزیک   (1918 اروینگ لنگ‌مویر (نوبل شیمی 1932)


۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۴ مهر ۹۳ ، ۱۷:۴۸
پنجشنبه, ۲۴ مهر ۱۳۹۳، ۰۴:۳۳ ب.ظ

تصاویر بیادماندنی از تاریخچه اکتشافات فضایی

27 تصویر ماندگار از تاریخ اکتشافات فضایی NASA را در لینک زیر ببینید

http://mic.com/articles/86789/27-stunning-images-show-the-complete-history-of-nasa-since-1958

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ مهر ۹۳ ، ۱۶:۳۳
پنجشنبه, ۲۴ مهر ۱۳۹۳، ۰۴:۲۰ ب.ظ

گریستن در بی وزنی!

در شرایط بی وزنی حتی گریستن نیز کار سختی است!

دریافت
حجم: 2.95 مگابایت


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ مهر ۹۳ ، ۱۶:۲۰
پنجشنبه, ۲۴ مهر ۱۳۹۳، ۰۴:۱۰ ب.ظ

راهپیمایی فضایی

راهپیمایی در حالت بی وزنی که نیروی نرمال از طرف سطحی که فضانورد روی آن ایستاده است ، بر وی وارد نمی شود ، بسیار مشکل است و برخلاف آنچه به نظر می رسد،نیاز به تمرین زیادی دارد . 

دریافت
حجم: 10.5 مگابایت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ مهر ۹۳ ، ۱۶:۱۰
پنجشنبه, ۲۴ مهر ۱۳۹۳، ۰۳:۵۰ ب.ظ

آزمایش آونگ در کلاس-دانشگاه MIT

پروفسور والتر لوین (Prof. Walter Lewin) در کلاس درس فیزیک در انستیتو تکنولوژی ماساچوست( Massachusetts Institute of Technology  یا به طور خلاصه MIT که در جدیدترین رده بندی ، پنجمین رتبه در بین دانشگاه های برتر جهان رادارد)  آونگی که جرم آویخته به آن 15kg است را  از زیر چانه خود رها می کند . ایشان می گوید به قانون پایستگی انرژی مکانیکی صد در صد اعتماد دارد.البته به شوخی می افزاید اگر این قانون معتبر نباشد این کلاس درس آخرین کلاس درسش خواهد بود(اشاره به برخورد وزنه سنگین به سر و آسیب های جدی پس از آن)    
بارگزاری شده از سایت دانشگاه ماساچوست:

http://ocw.mit.edu/courses/physics/8-01-physics-i-classical-mechanics-fall-1999/    

دریافت
حجم: 13.1 مگابایت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ مهر ۹۳ ، ۱۵:۵۰
پنجشنبه, ۲۴ مهر ۱۳۹۳، ۰۱:۰۵ ق.ظ

سوالات پایان فصل

دانشجوی ارجمند خانم یا آقای ....p و بقیه دانشجویان محترمی که در مورد سوالات پایان فصل سوال فرمودند ، می رساند در کلاس درس هفته آینده (روزهای 28و29و30 مهرماه)توضیح داده خواهد شد.

پاینده باشید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ مهر ۹۳ ، ۰۱:۰۵